STEIJNS LEGAL

André Steijns

De oprichter en naamgever van Steijns Legal is André Steijns (1957), hij  heeft ruim 38 jaar vastgoedervaring opgedaan in het notariaat. André is gediplomeerd notarisklerk  (HBO jurist) en heeft zijn praktijk uitgeoefend bij topkantoren als Simmons & Simmons, Nauta Dutilh en De Brauw Blackstone Westbroek. Hij  was betrokken  bij zeer prestigieuze projecten en spraakmakende transacties waardoor hij zeer veel specialistische kennis en ervaring heeft opgedaan. Vanaf het begin van de jaren negentig  lag het accent  op projectontwikkeling, splitsingen in appartementsrechten alsmede transacties en veilingen met betrekking tot commercieel en industrieel vastgoed. Ook heeft André een sleutelrol vervuld bij de verzelfstandiging van de Nederlandse Spoorwegen, het grootste notariële vastgoedproject dat ooit in Nederland is uitgevoerd.

     

 

André Steijns

 

 

 

 

 

 

André op Linked In

 

 

 

André is ruim 20 jaar verbonden geweest als docent en auteur aan de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat en spreekt regelmatig op seminars.

Sedert 2013 is André zelfstandig adviseur. Hij speelt nu in vastgoedtransacties een totaal andere rol dan voorheen vanuit het notariaat omdat hij in een veel eerder stadium door zijn cliënten wordt ingeschakeld door voorheen  en hij bovendien kan optreden als partijadviseur terwijl vanuit het notariaat juist een onpartijdige houding vereist was.

 

STEIJNS LEGAL
info@steijns-legal.nl